Over Remco Ridder

Met bijna 25 jaar ervaring als therapeut draai ik (Remco Ridder) ondertussen al even mee in de gezondheidszorg. En het is nog steeds iets wat ik met heel veel plezier doe. Ik heb gemerkt dat ‘mensen helpen’ met hun lichamelijke problemen echt een drijfveer voor me is. Het persoonlijke contact is, naast de vakkennis, een belangrijke factor hierbij.

In de medische wereld is helaas nog veel onduidelijkheid. Het mooie van mijn vak is dan om mensen van duidelijkheid te kunnen voorzien en concrete hulp te bieden. In dat opzicht zijn de echte ‘puzzels’ vaak het mooist.

Sinds 2011 combineer ik mijn werk als manueeltherapeut met het afstellen van racefietsen en mountainbikes. Dit om de berijder zo optimaal mogelijk te positioneren op zijn fiets zodat comfort en prestaties hand in hand gaan. Ook hierbij spelen lichamelijke klachten vaak een rol. Zie hiervoor ook de website van Velometric.