Reviews

"Zijn aanpak is 100% oprecht, vakkundig tot zelfs plezierig"

Ik ben met Remco in contact gekomen middels een fietsmeting waarbij hij in eerste instantie met mijn lichaam aan de gang ging en in tweede instantie pas met mijn fietshouding. Dat was even een andere insteek, maar wel de juiste voor mij. Vanaf dat moment is hij de man die mij van binnen beter kent dan ik zelf. Remco is haast meer een vriend geworden dan een (manuele) therapeut. Omdat hij ook in andere zaken geïnteresseerd is dan alleen het verhelpen van mijn chronische rugklachten. Hij gaat op zoek naar de bron van de klachten. Hij helpt niet alleen fysiek, maar helpt ook mentaal. Lichaam en geest zijn per slot van rekening onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn aanpak is 100% oprecht, vakkundig tot zelfs plezierig. Remco vaak zien is in de basis geen goed teken, maar als ik hem zie dan is het altijd fijn. Me, myself and I zijn er blij mee. 5-sterren op een schaal van 5. Tot snel Remco.

Marcel Hagen, 57 jaar.

Ontspannen sfeer maar duidelijk professioneel

Ruim 3 jaar geleden in contact gekomen met Remco Ridder met vervelende rug- en nekklachten. Na uitgebreid mijn verhaal te hebben aangehoord komt Remco met een gedegen en duidelijk behandelplan. In een ontspannen sfeer maar duidelijk professioneel wordt samen gewerkt naar een vooraf vastgesteld einddoel. Kortom de klachten zijn nagenoeg weg en met periodieke behandelingen blijft alles onder controle.

Wim Niemeijer, 50 jaar.

Remco is een deskundige en vriendelijke therapeut met een vleugje humor. Hij luistert erg goed naar je en denkt met je mee. Je kan altijd bij hem  terecht.

Rianne Riezebosch, 33 jaar.

Als lange afstands-triathleet push ik mijn lichaam tot een maximum. Samen met Remco zijn expertise en behandelingen blijft mijn lichaam in topconditie. Zodoende ben ik al bij meerdere Ironman-triathlons fit en zonder blessures over de finish gekomen. Remco is een zeer bekwame,
waardevolle aanvulling en persoon in het nastreven van mijn sportieve doelen. 

Xander Cornelis, 41 jaar.

Na een groot aantal fysiotherapeuten te hebben bezocht, kwam ik bij Remco terecht. Hij heeft mij van mijn klachten af geholpen. Als ik hem uitleg wat mijn klachten zijn, dan weet hij dit feilloos te vinden en te verhelpen. Voor mij geen andere fysiotherapeut meer.

Gert Hazeleger, 52 jaar.

Ondanks regelmatige nek-, heup- en rug/bekkenklachten kan ik, mede dankzij de behandelingen bij Manuele Therapie Remco Ridder, met mijn 66 jaar nog heerlijk hardlopen. Remco Ridder is betrokken, denkt mee, luistert, is ervaren. Hij heeft een rustige uitstraling, waardoor je je snel op je gemak voelt. Behandelt niet vaker dan nodig. Ik ben – al 8 jaar – blij met zijn deskundige behandelingen.

Bep van Ee, 66 jaar.

Wanneer ik fysio-/manuele therapie nodig heb dan graag door Remco Ridder. Ik heb het volste vertrouwen in zijn behandelingen en hij geeft goed advies en is erg sociaal. Ook vind ik het fijn dat ik word gehoord in mijn gedrevenheid te willen sporten.

Meta Dezijn, 59 jaar.

Al enige tijd ben ik onder behandeling bij Remco Ridder. Een ervaren en vakbekwaam therapeut. Prettig in de omgang en een goed luisteraar. Daardoor in staat de juiste diagnose en behandeling vast te stellen.

Lucia Westphal, 67 lentes.

Ik kan Manuele therapie Remco Ridder van harte aanbevelen. Remco is zeer deskundig, neemt ruim de tijd om je klacht/probleem te onderzoeken en werkt dan gericht naar een blijvende oplossing. Ik had chronische rugpijn die met een aantal behandelingen is opgelost. Daarnaast had ik als gevolg van een gebroken nek in 2016 enorme problemen met de beweeglijkheid er van. Therapeuten konden niets voor mij doen totdat ik bij Remco terecht kwam. Vanaf begin vorig jaar heb ik nu regelmatig behandelingen waardoor de beweeglijkheid is toegenomen en dit heeft mijn levensgenot sterk verbeterd. Remco is een eerlijk en fijn persoon waar je je snel vertrouwd voelt.

Jan van Beek, 61 jaar.